Новости

2015 Април

Здружението на градежништвото, индустријата на градежни материјали и неметали на седницата одржана на 28.04.2015 година, го избра... ПОВЕЌЕ

2015 Март

Интервју на Претседателот на Одборот на директори на БИМ а.д. Свети Николе Г-дин Стојанче Стојанов за телевизиските медиуми

2014 Октомври

По повод јубилејот 65 години од почеток со работа, градежниот факултет издаде Благодарница на БИМ ад Свети Николе за успешна соработка и придонес... ПОВЕЌЕ

2014 Март

Генералниот директор на БИМ, Г-дин Ѓорги Стојанов одржа предавање на група ученици од Скопје

2014 Јануари

По повод одбележување на јубилеј 45 години од формирање на Друштвото за патишта на Република Македонија и Стручно советување на тема: „... ПОВЕЌЕ

Pages