Здружение на градежништво, индустрија на градежни материјали и неметали

Здружението на градежништвото, индустријата на градежни материјали и неметали на седницата одржана на 28.04.2015 година, го избра Претседателот на управниот одбор на БИМ а.д. Свети Николе Г-дин Стојанче Стојанов за Потпретседател на Здружението.

icon Новости