Новости

Јануари 2018

Друштвото за патишта на Република Македонија по повод 50 години од основањето, му доделува Златна Плакета на БИМ а.д. Свети Николе за... ПОВЕЌЕ

Декември 2017

Општина Свети Николе доделува Плакета Свети Николај... ПОВЕЌЕ

Мај 2017

 

Бим а.д. Свети Николе ги сертифицираше своите производи по европски... ПОВЕЌЕ

Март 2017

По повод 60 годишнина од постоење на БИМ а.д. Свети Николе на Саемот за Градежништво се одржа презентација на производната програма и... ПОВЕЌЕ

Ноември 2016

БИМ а.д. Свети Николе како претставник од македонските производители и извозник на своите градежни производи во земјите во ЕУ, ЕФТА и земји... ПОВЕЌЕ

2015 Април

Здружението на градежништвото, индустријата на градежни материјали и неметали на седницата одржана на 28.04.2015 година, го избра... ПОВЕЌЕ

2015 Март

Интервју на Претседателот на Одборот на директори на БИМ а.д. Свети Николе Г-дин Стојанче Стојанов за телевизиските медиуми

Pages