100 години искуство – Г-дин Стојанче Стојанов претставен во монографија за личностите и настаните кои ги одбележаа последните 25 години

Г-дин Стојанче Стојанов, Претседател на ОД на БИМ а.д. Свети Николе, беше претставенво монографијата за личностите и настаните кои ги одбележаа последните 25 години во книгата насловена како ,,100 години искуство,, издадена од Стопанска комора на РСМ. 

icon Новости