Г-дин Стојанче Стојанов избран за Потпретседател на Друштво за патишта на Република Македонија

На Изборното Собрание на Друштво за патишта на Република Македонија што се одржа во Декември 2021 година, Претседателот на Одбор на директори на БИМ а.д. Свети Николе дипл. инг. Стојанче Стојанов е избран за Потпретседател на Друштво за патишта на Република Македонија.

icon Новости