Учество на Саем за Градежништво во Скопје

По повод 60 годишнина од постоење на БИМ а.д. Свети Николе на Саемот за Градежништво се одржа презентација на производната програма и примена на материјалите на БИМ а.д. Свети Николе на која присуствуваа 80 претставници од градежни фирми и проектантски бироа од Македонија.

icon Новости