Златна Плакета за придонес во развојот на технологиите на материјали за изградба на патиштата во Република Македонија

Друштвото за патишта на Република Македонија по повод 50 години од основањето, му доделува Златна Плакета на БИМ а.д. Свети Николе за придонес во развојот на технологиите на материјали за изградбана патиштата во Република Македонија

icon Новости